Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

21 та 22 березня 2024 року студенти спеціальності «Право» груп ПР-31д та ПР-32д у рамках вивчення практичних складових освітніх компонентів «Кримінальне процесуальне право» та «Криміналістика», завітали до Вінницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Начальник сектору дотримання прав людини майор поліції Олена Суворова розповіла студентам про систему Custody Records, яка передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. Така система захищає затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечить самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Інспектори з дотримання прав людини Олександра Грама та Олександр Коваленко розповіли про свої повноваження, про особливості електронної бази, яка стосується затриманої особи, продемонстрували кімнату слідчих дій, впізнання, кімнату для проведення інтерв’ю із затриманим, місце їх утримання та навіть продукти харчування, якими годують затриманих.Також студенти мали можливість поспілкуватися із криміналістами, які показали, якими технічними засобами вилучають сліди з огляду місця події.Приємним сюрпризом було зустрітися із випускницею 2019 року спеціальності «Право» ВТЕІ ДТЕУ Аліною Назаренко, яка працює інспектор сектору протидії домашньому насильству.Дякуємо працівникам з дотримання прав людини за пізнавальну та корисну інформацію, яку студенти-правники зможуть у майбутньому використати у своїй професійній діяльності!