|
Заюков Іван Вікторович доктор економічних наук, доцент Освіта: Вінницький національний технічний університет, 2003 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: безпека життя Сфера наукових інтересів: збереження здоров’я зайнятого населення, актуальні проблеми людського розвиту, економічні та соціальні аспекти безпеки життя та охорони праці В інституті працює: з 2021 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Корж Наталія Володимирівна доктор економічних наук, професор Освіта: Київський державний торговельно-економічний інститут, 1996 р. Посада: професор Дисципліни, які викладає: управління туристичними дестинаціями, управління корпораціями в туризмі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі Сфера наукових інтересів: проблеми розвитку мережевих структур в індустрії туризму, дестинації як об’єкт управлінця в туристичній діяльності В інституті працює: з 2001 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Кізюн Алла Григорівна кандидат географічних наук, доцент Освіта: Вінницький державний педагогічний інститут, 1991 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, 2011 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: організація туризму, туристичне краєзнавство, туристично-рекреаційне країнознавство, рекреалогія, міжнародний туризм Сфера наукових інтересів: оптимізація використання природних ресурсів в контексті розвитку туризму, інтеграційні процеси в туристичній галузі В інституті працює: з 2007 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Крижак Лілія Миколаївна кандидат технічних наук, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Харчові технології» Освіта: Український державний університет харчових технологій, 2000 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: інжиніринг харчових виробництв, обладнання харових виробництв, процеси і апарати харчових виробництв, сучасні дослідження харчової науки Сфера наукових інтересів: дослідження та удосконалення технології виробництва продуктів харчування В інституті працює: з 2021 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Мазуркевич Ірина Олександрівна кандидат економічних наук, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Український транспортний університет, 2000 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: маркетинг готелів і ресторанів, управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі, управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства, управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі, економіка і управління харчових виробництв Сфера наукових інтересів: ефективність управління діяльністю підприємств індустрії гостинності, особливості інноваційної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, екологічна політика В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Онищук Наталя Вікторівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм» Освіта: Вінницький політехнічний інститут, 1992 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: готельна справа, екскурсійна справа, маркетинг в туризмі, стратегічний маркетинг в туризмі, управління проєктами в туризмі в туризмі Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження туризму та гостинності, концепти стратегічного маркетингу, бізнес- проектування В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Постова Валентина Вікторівна кандидат економічних наук Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2010 р., 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: ресторанна справа, організація ресторанного господарства, кейтеринг, барна справа, гастрономічна професійна творчість та авторська кухня Сфера наукових інтересів: інноваційна діяльність закладів ресторанного господарства, стандарти обслуговування в сфері гостинності В інституті працює: з 2010 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Рябенька Марина Олександрівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Вінницький соціально-економічний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», 2006 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: економіка готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі Сфера наукових інтересів: ефективність та конкурентоспроможність закладів готельного та ресторанного господарства та шляхи їх підвищення, управління якістю послуг в сфері гостинності В інституті працює: з 2013 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Семко Тетяна Василівна кандидат технічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Ресторанні технології» Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1988 р., Вінницький фінансово-економічний університет, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, контроль якості та безпечності харчових продуктів, міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції, технології інноваційних харчових продуктів, гігієна та санітарія Сфера наукових інтересів: технології харчових виробництв, управління якістю та безпечністю харчових продуктів В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Фіалковська Лариса Василівна кандидат технічних наук, доцент Освіта: Всесоюзний інститут харчової промисловості, м. Москва, 1992 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, енологія та еногастрономія, технологія напоїв, гігієна та санітарія, інжиніринг закладів ресторанного господарства Сфера наукових інтересів: контроль та управління якістю харчових продуктів, стандарти якості у харчовій промисловості В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Швець Віталій Вікторович кандидат технічних наук, доцент Освіта: Вінницький національний технічний університет, 2001 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: дизайн, інжиніринг будівель, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Сфера наукових інтересів: підвищення міцності будівельних матеріалів та покращення їх теплозахисних властивостей, вдосконалення транспортних систем міст В інституті працює: з 2012 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Іваніщева Ольга Анатоліївна Освіта: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 1999 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: етнічна кулінарія, організація роботи сомельє, основи кулінарії, організація ресторанного господарства, технології ресторанної продукції Сфера наукових інтересів: етнічні кухні, асортимент та технології виробництва вин світу, особливості роботи сомельє, технології виробництва ресторанної продукції та виробів функціонального призначення, гастрономічна професійна творчість В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Лук’янець Алла Вікторівна Освіта: Київський національний університет культури і мистецтв, 2009 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: event технології в сфері гостинності, велнес туризм, музеєзнавство та музейно-виставкова справа Сфера наукових інтересів: сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Антонюк Катерина Геннадіївна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: курортна справа, екологія, туристичне краєзнавство, event технології в сфері гостинності, велнес туризм Сфера наукових інтересів: геопросторові аспекти розвитку ринку туристичних послуг, екологічна безпека у сфері туризму та рекреації, інвестиційна діяльність у туризмі В інституті працює: з 2018 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Вівсюк Ірина Олександрівна Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: готельна справа, маркетинг готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, дизайн, безпека життя Сфера наукових інтересів: економічний потенціал підприємств готельного господарства та ефективність його використання, діяльність готельних підприємств України та світу, тенденції розвитку сфери гостинності, безпека життя В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Пахомська Олена Василівна Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, 2005 р. Посада: асистент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, гігієна та санітарія, енологія та еногастрономія, технологія напоїв, інжиніринг харчових виробництв Сфера наукових інтересів: функціонування закладів ресторанного господарства в Україні та світі, сучасні тенденції розвитку виробництва харчової продукції В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|