Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Завідувач кафедри 

Чорна Наталія Миколаївна
доктор історичних наук, професор, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Міжнародний туристичний бізнес»
Освіта:
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 2005 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2013 р., 2020 р.
Посада:
професор, завідувач кафедри
Дисципліни, які викладає:
управління якістю в туризмі, винний та гастрономічний туризм, методологія наукових досліджень та академічна доброчесність, культурна спадщина України, світова культура
Сфера наукових інтересів:
якість в туризмі як об’єкт управління, туристичний потенціал України та можливості його розвитку, проблеми туристичного бізнесу в умовах динамічних змін ринкового середовища
В інституті працює:
з 2009 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID 
Scopus
Резюме

 

ПРОФЕСОРСЬКО–ВИКЛАДАЦЬКИЙ СКЛАД КАФЕДРИ

 

Корж Наталія Володимирівна
доктор економічних наук, професор
Освіта:
Київський державний торговельно-економічний інститут, 1996 р.
Посада: професор
Дисципліни, які викладає: управління туристичним дестинаціями, управління корпораціями в туризмі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі
Сфера наукових інтересів: проблеми розвитку мережевих структур в індустрії туризму, дестинації як об’єкт управлінця в туристичній діяльності
В інституті працює: з 2001 р.
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Юдіна Тетяна Іллівна
доктор технічних наук, професор
Освіта:
Донецький інститут радянської торгівлі, 1984 р..
Посада: професор
Дисципліни, які викладає: концепції та ресторанний креатив
Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної молочної і рослинної сировини
В інституті працює: з 2023 р.
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Антонюк Катерина Геннадіївна
доктор філософії за спеціальністю «Економіка»
Освіта:
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
менеджмент в туризмі, управління туристичним дестинаціями, винний та гастрономічний туризм, екскурсійна справа, екологія, курортна справа
Сфера наукових інтересів:
геопросторові аспекти розвитку ринку туристичних послуг, екологічна безпека у сфері туризму та рекреації, інвестиційна діяльність у туризмі
В інституті працює:
з 2018 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Божок Олександр Сергійович
кандидат технічних наук
Освіта:
Освіта: Національний університет харчових технологій, 2005 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
технології харчових виробництв, технологія напоїв, гігієна та санітарія, інжиніринг харчових виробництв
Сфера наукових інтересів:
інтересів: удосконалення технологій виробництва кондитерських виробів
В інституті працює:
з 2024 р.
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Резюме

 

Вівсюк Ірина Олександрівна
доктор філософії за спеціальністю «Економіка»
Освіта:
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р.
Посада:
старший викладач
Дисципліни, які викладає:
барна справа, готельна справа, ресторанна справа, культура обслуговування в закладах гостинності, безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі, дизайн
Сфера наукових інтересів:
економічний потенціал підприємств готельного господарства та ефективність його використання, діяльність готельних підприємств України та світу, тенденції розвитку сфери гостинності
В інституті працює:
з 2020 р.
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Кізюн Алла Григорівна
кандидат географічних наук, доцент,гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм»
Освіта:
Вінницький державний педагогічний інститут, 1991 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, 2011 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
міжнародний туризм, туристичне краєзнавство, туристичне країнознавство, організація туризму, рекреалогія, екологічна політика
Сфера наукових інтересів:
оптимізація використання природних ресурсів в контексті розвитку туризму, інтеграційні процеси в туристичній галузі, тенденції розвитку міжнародного туризму
В інституті працює:
з 2007 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Крижак Лілія Миколаївна
кандидат технічних наук, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Харчові технології»
Освіта:
Український державний університет харчових технологій, 2000 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
інжиніринг харчових виробництв, обладнання харчових виробництв, сучасні дослідження харчової науки, технологія продуктів функціонального призначення, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Сфера наукових інтересів:
удосконалення технологій виробництва продуктів харчування функціонального призначення
В інституті працює:
з 2021 р.
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Мазуркевич Ірина Олександрівна
кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа»
Освіта:
Український транспортний університет, 2000 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2021 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
економіка і управління харчових виробництв, економіка туризму, управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі, управління бізнес-процесами в ресторанному господарстві, маркетинг готелів і ресторанів, моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг
Сфера наукових інтересів:
ефективність управління діяльністю готелів та ресторанів та шляхи її підвищення, особливості реалізації інноваційної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу
В інституті працює:
з 2015 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Онищук Наталя Вікторівна
кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм і рекреація»
Освіта:
Вінницький політехнічний інститут, 1992 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
стратегічний маркетинг в туризмі, маркетинг в туризмі, управління проєктами в туризмі, управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі, інформаційні і технології системи в готелях і ресторанах, готельна справа
Сфера наукових інтересів:
фундаментальні та прикладні дослідження туризму та гостинності, концепти стратегічного маркетингу, бізнес-проектування в туризмі
В інституті працює: з 2008 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Постова Валентина Вікторівна
кандидат економічних наук, доцент
Освіта:
Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2010 р., 2021 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
ресторанна справа, кейтеринг, концепції та ресторанний креатив, організація ресторанного господарства, сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі, інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах
Сфера наукових інтересів:
проектна та інноваційна діяльність у сфері готельно-ресторанного бізнесу, ресторанний креатив
В інституті працює:
з 2010 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Рябенька Марина Олександрівна
кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа»
Освіта:
Вінницький соціально-економічний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», 2006 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
економіка готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі, управління якістю в готелях і ресторанах, поведінка споживачів послуг гостинності
Сфера наукових інтересів:
ефективність та конкурентоспроможність закладів готельного та ресторанного господарства та шляхи їх підвищення, управління якістю послуг в сфері гостинності
В інституті працює: з 2013 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Семко Тетяна Василівна
кандидат технічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Ресторанні технології»
Освіта:
Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1988 р., Вінницький фінансово-економічний університет, 2006 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
технології харчових виробництв, міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції, інноваційні технології ресторанної продукції, контроль якості та безпечності харчових продуктів, гігієна і санітарія
Сфера наукових інтересів:
технології виробництва м’ясних та молочних продуктів, управління якістю та безпечністю харчових продуктів
В інституті працює:
з 2015 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Фіалковська Лариса Василівна
кандидат технічних наук, доцент
Освіта:
Всесоюзний інститут харчової промисловості, 1992 р.
Посада:
доцент
Дисципліни, які викладає:
процеси та апарати харчових виробництв, основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, інжиніринг закладів ресторанного господарства, енологія, безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі
Сфера наукових інтересів:
контроль та управління якістю харчових продуктів, стандарти якості у харчовій промисловості
В інституті працює:
з 2020 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Іваніщева Ольга Анатоліївна
Освіта:
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 1999 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р.
Посада:
старший викладач
Дисципліни, які викладає:
етнічна кулінарія, гастрономічна професійна творчість та авторська кухня, технології ресторанної продукції, організація роботи сомельє
Сфера наукових інтересів:
тенденції та тренди розвитку ресторанних технологій, етнічні особливості кухонь народів світу
В інституті працює:
з 2016 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Лук’янець Алла Вікторівна
Освіта:
Київський національний університет культури і мистецтв, 2009 р.
Посада:
старший викладач
Дисципліни, які викладає:
безпека життя, музеєзнавство та музейно-виставкова справа, спеціалізований туризм, культурно-пізнавальний туризм, організація анімаційних послуг в індустрії гостинності
Сфера наукових інтересів:
сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном
В інституті працює:
з 2016 р.
Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID  Researcher ID
Scopus
Резюме

 

Пахомська Олена Василівна
Освіта:
Київський національний торговельно-економічний університет, 2005 р.
Посада:
старший викладач
Дисципліни, які викладає: 
основи кулінарії, кондитерське та пекарське мистецтво, технології ресторанної продукції, технології харчових виробництв, кейтеринг, ресторанна справа
Сфера наукових інтересів:
функціонування закладів ресторанного господарства в Україні та світі, сучасні тенденції розвитку виробництва харчової продукції
В інституті працює:
з 2008 р.
Електронна пошта:
  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Авторський профіль в Google Scholar
ORCID Researcher ID
Scopus
Резюме


 

Заходи кафедри за 2024-2025 н.р.
Заходи кафедри за 2023-2024 н.р.

Заходи кафедри за 2022-2023 н.р.
Заходи кафедри за 2021-2022 н.р.

Заходи кафедри за 2020-2021 н.р.

Науково-дослідна робота кафедри

ОПП «Туризм» ОС «бакалавр»

ОПП «Туризм і рекреація» ОС «бакалавр»

ОПП «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр»

ОПП «Харчові технології» ОС «бакалавр»

ОПП "Міжнародний туристичний бізнес" ОС "магістр"

ОПП «Готельно-ресторанна справа» ОС «магістр»

ОПП «Ресторанні технології» ОС «магістр»

Опитування роботодавців

Опитування здобувачів вищої освіти щодо удосконалення ОП кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Якісний склад науково-педагогічних працівників кафедри

Освітньо-професійні програми, за якими здійснюється підготовка

Реєстр обов'язкових та вибіркових компонентів

Пропозиції щодо удосконалення ОП

Основне місце розташування: Корпус 1, каб. 37 
Робочий телефон: (0432) 55-04-10
Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Instagram Facebook