|
Корж Наталія Володимирівна доктор економічних наук, професор Освіта: Київський державний торговельно-економічний інститут, 1996 р. Посада: професор Дисципліни, які викладає: управління туристичним дестинаціями, управління корпораціями в туризмі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі Сфера наукових інтересів: проблеми розвитку мережевих структур в індустрії туризму, дестинації як об’єкт управлінця в туристичній діяльності В інституті працює: з 2001 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Юдіна Тетяна Іллівна доктор технічних наук, професор Освіта: Донецький інститут радянської торгівлі, 1984 р.. Посада: професор Дисципліни, які викладає: концепції та ресторанний креатив Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної молочної і рослинної сировини В інституті працює: з 2023 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Антонюк Катерина Геннадіївна доктор філософії за спеціальністю «Економіка» Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: менеджмент в туризмі, управління туристичним дестинаціями, винний та гастрономічний туризм, екскурсійна справа, екологія, курортна справа Сфера наукових інтересів: геопросторові аспекти розвитку ринку туристичних послуг, екологічна безпека у сфері туризму та рекреації, інвестиційна діяльність у туризмі В інституті працює: з 2018 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Божок Олександр Сергійович кандидат технічних наук Освіта: Освіта: Національний університет харчових технологій, 2005 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, технологія напоїв, гігієна та санітарія, інжиніринг харчових виробництв Сфера наукових інтересів: інтересів: удосконалення технологій виробництва кондитерських виробів В інституті працює: з 2024 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Вівсюк Ірина Олександрівна доктор філософії за спеціальністю «Економіка» Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: барна справа, готельна справа, ресторанна справа, культура обслуговування в закладах гостинності, безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі, дизайн Сфера наукових інтересів: економічний потенціал підприємств готельного господарства та ефективність його використання, діяльність готельних підприємств України та світу, тенденції розвитку сфери гостинності В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Кізюн Алла Григорівна кандидат географічних наук, доцент,гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм» Освіта: Вінницький державний педагогічний інститут, 1991 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, 2011 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: міжнародний туризм, туристичне краєзнавство, туристичне країнознавство, організація туризму, рекреалогія, екологічна політика Сфера наукових інтересів: оптимізація використання природних ресурсів в контексті розвитку туризму, інтеграційні процеси в туристичній галузі, тенденції розвитку міжнародного туризму В інституті працює: з 2007 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Крижак Лілія Миколаївна кандидат технічних наук, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Харчові технології» Освіта: Український державний університет харчових технологій, 2000 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: інжиніринг харчових виробництв, обладнання харчових виробництв, сучасні дослідження харчової науки, технологія продуктів функціонального призначення, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Сфера наукових інтересів: удосконалення технологій виробництва продуктів харчування функціонального призначення В інституті працює: з 2021 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Мазуркевич Ірина Олександрівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Український транспортний університет, 2000 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: економіка і управління харчових виробництв, економіка туризму, управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі, управління бізнес-процесами в ресторанному господарстві, маркетинг готелів і ресторанів, моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг Сфера наукових інтересів: ефективність управління діяльністю готелів та ресторанів та шляхи її підвищення, особливості реалізації інноваційної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Онищук Наталя Вікторівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм і рекреація» Освіта: Вінницький політехнічний інститут, 1992 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: стратегічний маркетинг в туризмі, маркетинг в туризмі, управління проєктами в туризмі, управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі, інформаційні і технології системи в готелях і ресторанах, готельна справа Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження туризму та гостинності, концепти стратегічного маркетингу, бізнес-проектування в туризмі В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Постова Валентина Вікторівна кандидат економічних наук, доцент Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2010 р., 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: ресторанна справа, кейтеринг, концепції та ресторанний креатив, організація ресторанного господарства, сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі, інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах Сфера наукових інтересів: проектна та інноваційна діяльність у сфері готельно-ресторанного бізнесу, ресторанний креатив В інституті працює: з 2010 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Рябенька Марина Олександрівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Вінницький соціально-економічний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», 2006 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: економіка готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі, управління якістю в готелях і ресторанах, поведінка споживачів послуг гостинності Сфера наукових інтересів: ефективність та конкурентоспроможність закладів готельного та ресторанного господарства та шляхи їх підвищення, управління якістю послуг в сфері гостинності В інституті працює: з 2013 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Семко Тетяна Василівна кандидат технічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Ресторанні технології» Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1988 р., Вінницький фінансово-економічний університет, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції, інноваційні технології ресторанної продукції, контроль якості та безпечності харчових продуктів, гігієна і санітарія Сфера наукових інтересів: технології виробництва м’ясних та молочних продуктів, управління якістю та безпечністю харчових продуктів В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Фіалковська Лариса Василівна кандидат технічних наук, доцент Освіта: Всесоюзний інститут харчової промисловості, 1992 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: процеси та апарати харчових виробництв, основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, інжиніринг закладів ресторанного господарства, енологія, безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі Сфера наукових інтересів: контроль та управління якістю харчових продуктів, стандарти якості у харчовій промисловості В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Іваніщева Ольга Анатоліївна Освіта: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 1999 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: етнічна кулінарія, гастрономічна професійна творчість та авторська кухня, технології ресторанної продукції, організація роботи сомельє Сфера наукових інтересів: тенденції та тренди розвитку ресторанних технологій, етнічні особливості кухонь народів світу В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Лук’янець Алла Вікторівна Освіта: Київський національний університет культури і мистецтв, 2009 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: безпека життя, музеєзнавство та музейно-виставкова справа, спеціалізований туризм, культурно-пізнавальний туризм, організація анімаційних послуг в індустрії гостинності Сфера наукових інтересів: сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Пахомська Олена Василівна Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, 2005 р. Посада:старший викладач Дисципліни, які викладає: основи кулінарії, кондитерське та пекарське мистецтво, технології ресторанної продукції, технології харчових виробництв, кейтеринг, ресторанна справа Сфера наукових інтересів: функціонування закладів ресторанного господарства в Україні та світі, сучасні тенденції розвитку виробництва харчової продукції В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|