Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

17 березня 2023 року у головному корпусі Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбувся Форум «Абітурієнт 2023». На учасників заходу чекало багато корисної та цікавої інформації. Директор інституту Наталія Замкова познайомила школярів із закладом освіти, можливостями студентського життя та особливостями навчання. Запрошений спікер представник Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Альона Козаченко виступила з доповіддю «НМТ 2023». Учні дізнались більше про складові національного мультипредметного тесту, особливості його проведення та формування результатів. Представник приймальної комісії ВТЕІ Інна Гулівата провела для гостей «Поради для абітурієнтів: інтерактивний кейс-підхід». Всі учасники були активно залучені до опитування щодо вступу до інституту, вибору предметів та спеціальностей. Провідні викладачі інституту - Наталя Махначова та Галина Іванченко провели Workshop щодо вибору майбутньої професії. Фахівці дали абітурієнтам корисні поради щодо підготовки до вступу та правильного вибору спеціальності.

ФОТОЗВІТ

У ході заходу вступники також мали можливість пригоститися кавою, отримати брендовані подарунки у розіграші від інституту, познайомитися з представниками кожної кафедри та відвідати екскурсію головним корпусом та Музеєм грошей. Атмосфера події була дружньою, теплою та сповненою користі для майбутніх вступників і їх батьків. Дякуємо ЗСУ за можливість вчитися, працювати та формувати нове покоління фахівців! Дякуємо, що завітали до нас! До нових зустрічей у стінах ВТЕІ ДТЕУ!