Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Думанська Настасія і Коричук Євгеній, здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», взяли участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», що відбувся 22 квітня 2021 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету. Здобувачі потрапили до фіналу конкурсу, на якому презентували високоповажному журі свої авторські розробки – крафтові йогурт «Анчан» та сир «Домрос» (науковий керівник – Семко Т.В.). У підсумку, Думанська Н. та Коричук Є. були нагороджені цінним подарунком від французької компанії «Robot Coupe», яка була спонсором конкурсу (представник компанії-виробника в Україні Науменко М.В.).
Компанія «Robot Coupe» є дистриб`ютором професійного обладнання для закладів ресторанного господарства. Обладнання проектується і виготовляється у Франції, що гарантує високий рівень якості і допомагає проявляти творчий потенціал в кулінарії. Ручний міксер МР 350 Ultra, що ними були нагороджені Думанська Н. та Коричук Є., призначений для оптимального змішування, спінювання, збивання інгредієнтів з мінімальними зусиллями протягом короткого проміжку часу.

Отриманий подарунок Думанська Н. та Коричук Є. подарували лабораторії харчових технологій, хімічних та мікробіологічних досліджень Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, задля наступного його використання на лабораторних заняттях, в т. ч. при розробці новітніх крафтових технологій.