Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

25 лютого 2021 року в рамках проведення ІХ Фестивалю студентської науки у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулось засідання круглого столу «Цифрові трансформації в економіці», організованого кафедрою економічної кібернетики та інформаційних систем. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології», 281 «Публічне управління та адміністрування» та 051 «Економіка» освітніх ступенів «молодший бакалавр» та «бакалавр».
Метою заходу є формування у студентів системного мислення для ефективного управління бізнес-процесами в умовах діджиталізації, підвищення їх професійного рівня, глибшого опанування методів наукових досліджень, отримання актуальної інформації з питань впровадження інформаційних технологій в бізнесі, а також формування у студентів навичок самостійного аналізу процесів, змін та нововведень, що відбуваються на підприємствах України в контексті цифровізації економіки.
Круглий стіл відбувся у змішаній формі, частина учасників мала змогу долучитись до його роботи з використанням засобів відеозв’язку. За підсумками роботи круглого столу найкращими були визнані доповіді Мельника Владислава, група ІСТ-11мб, Пушечнікової Марії та Ремінної Маргарити, група ПУА-11д, а також Любацької Анни, група Е-21д. Бажаємо студентам успіхів у подальшій науковій діяльності!