Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

10 вересня 2021 року науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ брали участь у VІІІ Міжнародному інвестиційному форумі «Вінниччина – бізнес в центрі України», який організовано урядовим Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з Вінницькою обласною державною адміністрацією, проведено в форматі «Ukraine Invest Talks: Vinnytsia».

Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» став інтерактивною платформою для інформування міжнародної та української інвестиційної спільноти щодо прогресу реформ і розвитку інвестиційного клімату в Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській областях, метою якого стало обговорення шляхів посилення співпраці з органами влади в Україні та механізмів залучення інвестицій відповідно до Закону України «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями».
Учасниками Форуму були керівництво міста Вінниці, Вінницької області, Вінницької обласної Ради, депутати обласної Ради, представники Дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, науковці, представники бізнесу.
Захід розпочався з вітання почесних гостей Форуму UkraineInvest Talks: Vinnytsia, презентації інвестиційного потенціалу Вінницької області та м.Вінниця.

На форумі діалог між учасниками здійснювався під час роботи дискусійних панелей: Панель 1 – Інвестиційна політика та розвиток регіонів, під час якої спікери обговорювали стан розвитку інвестиційного ринку і визначили важливу роль регіонів у процесі формування інвестиційної привабливості та залучення інвестицій на місцях, як передумову розвитку країни.
Гостру дискусію викликали питання впливу пандемії COVID-19 на посилення конкуренції за фінансові ресурси. Спікери обґрунтовували необхідність впровадження реформ в Україні для покращення бізнес-клімату. Визначено, що основним завданням місцевої влади є надання підтримки бізнесу, створення комфортних умов для інвесторів та ефективне використання наявних інструментів залучення інвестицій.
Панель 2 – Інвестори в регіоні. Досвід і перспективи, під час якої спікери обговорювали досвід інвесторів та дійшли висновку, що успішний досвід інвесторів важливо демонструвати для представників бізнесу, які розглядають Україну як місце для інвестування. А розуміння потреб інвесторів та готовність місцевої влади створювати комфортні умови для них, сприяти під час реалізації інвестиційних проєктів формують інвестиційну привабливість регіону. Аналіз практичного досвіду інвесторів в регіоні відбувався на прикладах успішних підприємств Вінниччини – ТОВ «Аграна-Фрут Україна», ПАТ «Плазматек», ТОВ «ВАЛРОМ-Україна», керівники яких продемонстрували існуючий конструктивний діалог між бізнесом та владою, що в процесі бізнес-діяльності підприємств сприяло залученню нових інвестицій в Україну.
Аналіз практичного досвіду інвесторів в інших регіонах України відбувався на прикладах Хмельницької, Житомирської, Кіровоградської областей, де представники влади та бізнесу розповіли про вдалі приклади залучення інвестиції у їхніх регіонах, та підтвердили, що такого результату можна досягнути лише при конструктивному діалозі бізнесу і влади.
Панель 3 – Діалог приватного інвестора з МФО, дискусію якої було присвячено аналізу досвіду та обговоренню перспектив співпраці приватних інвесторів із міжнародними фінансовими та донорськими організаціями. Всі учасники панелі визначили, що міжнародні фінансові організації є довгостроковими партнерами України, завдяки яким отримано фінансові і технічні ресурси для економічної стабілізації та проведення реформ, зокрема, велика частина коштів спрямовується на підтримку державного і місцевих бюджетів, інституційних та структурних реформ, підготовку та реалізацію інвестиційних проєктів.
Панель 4 – Розвиток індустріальних парків, під час якої спікери обговорювали інструменти залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного іміджу регіону, головними з них визначили індустріальні парки. Питання створення та просування індустріальних парків викликало жваву дискусію серед учасників, всі спікери дійшли висновку, що реалізація цього напрямку сприяє забезпеченню сприятливих умов для розвитку промислових підприємств, а також створенню нових робочих місць.
На завершення форуму представники влади та бізнесу Вінницької області запросили українських та іноземних інвесторів інвестувати в Україну та Вінниччину.
Щиро дякуємо організаторам форуму – команді Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, команді Вінницької обласної державної адміністрації за обмін цінною, актуальною, сучасною інформацією, яка сприятиме впровадженню освітніх інновацій в навчальному процесі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ задля підготовки конкурентоспроможних випускників до працевлаштування, поліпшення їх мобільності на ринку праці.
Ми, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ разом з усіма учасниками форуму пишаємося тим, що Вінниччина є кращим прикладом для всіх інших регіонів України у сфері залучення бізнес-інвестицій.