7 жовтня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями G13 Харчові технології / 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг було проведено майстер-клас на тему «Технологія приготування кондитерських виробів та їх оздоблення», під керівництвом Тетяни Лебідь – кондитера кафе-кондитерської «TorteMie», власниці торгової марки «Солоденькі історії».
Ваша праця – це відданість ідеалам права, справедливості та порядку.
Бажаю невичерпної енергії і подальших успіхів у служінні Закону та людям.
Нехай наближається Перемога, а в Україні панують мир і добробут!
У рамках проведення днів факультету економіки, менеджменту та права в холі навчального корпусу 4 була проведена Арт виставка «Курс на творчість» на якій були представлені творчі роботи здобувачів вищої освіти факультету. Серед експонатів — авторські малюнки, декоративні вироби, елементи сучасного дизайну.
ВТЕІ ДТЕУ з гордістю долучився до щорічної міжнародної конференції EVBB 2025 – Innovative Financing Models for the Future of VET, яка нещодавно завершилася у Брюсселі (Королівство Бельгія).
У рамках проведення днів факультету економіки, менеджменту та права було проведено квест для здобувачів вищої першого курсу. Під час квесту здобувачі освіти проходили завдання на логіку, комунікацію, критичне мислення та командну роботу. Випробування допомагали розвивати навички лідерства, вміння швидко приймати управлінські рішення та працювати в команді.
06 жовтня 2025 року на базі ВТЕІ ДТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Інноваційні технології у ресторанній галузі», ініціатором проведення та організатором якого виступила кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.