Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

18 листопада 2021 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ в рамках Тижня факультету економіки, менеджменту та права відбувся майстер-клас від представників Research & Development Centre Winstars Technology LLC. Організатор заходу – кафедра економічної кібернетики та інформаційних систем.
Цікавий майстер-клас провели комерційний директор Юрій Гуменчук та HR-менеджер Анастасія Шнайдрук, у ході якого розглядались практичні аспекти за двома основними напрямами: «Кар’єра в ІТ: перші кроки в професії» та «Бізнес-презентації в ІТ-сфері: залучення інвесторів, міжнародні ринки та виклики». У заході взяли участь понад 60 здобувачів вищої освіти спеціальностей «Інформаційні системи та технології», «Економіка» та «Маркетинг» освітніх ступенів «бакалавр» та «молодший бакалавр».
Під час заходу зі студентами обговорювались такі важливі для початківців питання:
− як складати резюме для прийняття на роботу в ІТ-компанію;
− як правильно писати мотиваційний лист;
− як вести себе під час співбесіди з HR-менеджером;
− моделі фінансування стартапів в ІТ-сфері;
− презентація бізнес-ідей для потенційних інвесторів;
− просування ІТ-продукту на ринок та багато-багато іншого.
Дякуємо нашим стейкголдерам, компанії Winstars Technology LLC, за цікавий та корисний захід та сподіваємось на подальшу в співпрацю!