Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

25 травня 2023 року на базі кафедри обліку та оподаткування було проведено онлайн-лекцію директором аудиторської фірми «Файненс Лоу Аудіт Груп», сертифікованим аудитором Гавронською Іриною Юріївною. Тема лекції: «Особливості аудиторської діяльності в умовах військового стану».
Гавронська Ірина акцентувала увагу на вимогах до сучасного аудиту, особливостях переходу України на Міжнародні стандарти, проблемах аудиту та перспективах його розвитку у воєнний та післявоєнний періоди. .

 У заході брали участь студенти обліково-фінансового факультету груп ОО-11д, ОБО-11мб, ОО-21д, ОО-31д, ОБО-11дс, ОБО-21дс, ОБО-41д, ФКА-41д, ФБСС-11д, ФБСС-12д денної форми навчання та викладачі кафедри обліку та оподаткування. Під час лекції студенти цікавились організацією та методикою проведення аудиторських перевірок фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємницької діяльності різних форм власності та перспективами розвитку аудиту у післявоєнний період. На усі запитання було надано повні та вичерпні відповіді.
Кафедра обліку та оподаткування дякує фахівцеві-практику, сертифікованому аудитору Гавронській Ірині за проведення цікавої та актуальної онлайн-лекції.
Слава Україні!