Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»

13 березня 2023 року у рамках XI Фестивалю студентської науки кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог» на тему «Крафтові технології виробництва тихих та ігристих вин» (керівник клубу – Лариса Фіалковська).
На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти груп ХТ-31д, ХТ-11дс, ХТ-41д, ХТ-21дс, науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Обговорення зазнало широке коло питань, серед яких – класифікація вин згідно нормативної документації, поняття крафтових вин та їх місце на ринку вина, сучасні крафтові технології виробництва тихих та ігристих вин, правила організації та проведення дегустації вина.
Із доповідями виступили здобувачі вищої освіти:
- Медвідь Анастасія (гр. ХТ-41 д) – з доповіддю на тему «Традиції виноробства: від минулого до сьогодення»;
- Ігнатьєва Катерина (гр. ХТ-41 д) – з доповіддю на тему «Класифікація вин, їх подача та дегустація»;
- Крамська Софія (гр. ХТ-41 д) – з доповіддю на тему «Технології виробництва крафтових тихих та ігристих вин».






