Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Особливості впровадження на виробництві стандартів з якості та безпечності харчових продуктів»

8 грудня 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено гостьову лекцію на тему «Особливості впровадження на виробництві стандартів з якості та безпечності харчових продуктів», запрошеним лектором на якій виступила Людмила Музика, к.т.н., заступник голови правління з виробництва ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат».
Людмила Музика розповіла про функціонування інтегрованої системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на прикладах олії, маргарину, шроту пресованого та гранульованого. Значну увагу було приділено продукції ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», показники якості та безпечності продукції якого відповідають вимогам державних стандартів не лише України, але й багатьох зарубіжних країн – країн Європейського Союзу, Китаю, Об’єднаних Арабських Еміратів, ін.
Гостьова лекція була проведена у рамках вивчення навчальної дисципліни «Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції». Присутні на лекції здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вдячні Людмилі Музиці за змістовну лекцію, готовність ділитися власними знаннями та професійним досвідом.








