Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас з приготування святкової випічки «Різдвяний віночок»

25 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас з приготування святкової випічки «Різдвяний віночок».
Учасники майстер-класу мали можливість попрацювати з медовим пряничним тістом, оздоблювальними напівфабрикатами та елементами декору. Досвідчений майстер-кондитер Галина Бойко, під керівництвом якої відбувся майстер-клас, розповіла низку професійних секретів, завдяки яким кожен із присутніх не лише приготував свій авторський, неповторний і смачний виріб, але й набув нових вмінь.
Атмосфера, що панувала на майстер-класі, надихнула усіх його учасників на нові звершення, а заразом нагадала про наближення різдвяно-новорічних свят.



