Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Нові часи – нові тренди: ресторанний бізнес в умовах війни»

22 вересня 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології» науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар «Нові часи – нові тренди: ресторанний бізнес в умовах війни», спікером на якому виступив Михайло Сиверчук керуючий партнер мережі смачних закладів «Файні справи», співвласник компанії «Еко-Снек».
Доповідач розповів про виклики, з якими зіткнувся ресторанний бізнес у зв’язку з війною росії проти України, а також те, яким чином на них реагували ресторани мережі, адже з першого дня війни і по сьогодні важливо не просто продовжувати діяльність, але й зберігати працівників, дотримуватися адекватної цінової політики та надавати високої якості послуги харчування. Аби так сталося, команда постійно працює над аналізом поточної ситуації та впроваджує у діяльність закладів численні новації.
Невід’ємною складовою роботи закладів мережі «Смачні справи» є волонтерська діяльність, до якої вони долучилися вже з перших днів війни, щоденно забезпечуючи їжею сотні внутрішньо переміщених осіб.
Зустріч відбулася у рамках реалізації договору про співпрацю між Вінницьким торговельно-економічного інституту ДТЕУ та мережею закладів смачних страв «Файні справи», була цікавою, пізнавальною та мотивуючою.



