Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

З 23 по 26 травня 2022 року відбулась П’ята транснаціональна зустріч партнерів проєкту «Encouraging integration for newly arrived immigrant women through entrepreneurship (WeCan)», Erasmus +. Протягом тижня директор ВТЕІ ДТЕУ Наталія Замкова, та учасники проєкту Наталя Махначова та Ірина Семенюк працювали над вирішенням актуальних питань інтеграції жінок-біженок на міжнародному рівні та в контексті викликів для українських жінок, що постраждали внаслідок війни. Підвели підсумки третього етапу проєкту. Відвідали ряд соціальних підприємств, серед яких «Naomi» (Салоніки, Греція), що має досвід багаторічної діяльності з підтримки та працевлаштування жінок-біженок. Функціонування організації грунтується на виготовленні одягу та аксесуарів з екологічно чистих матеріалів.

Також учасники проєкту зі Щвеції, Великої Британії, Кіпру, Греції відвідали створене в 2020 році соціальне кооперативне підприємство «CRITEON», яке надає підтримку в працевлаштуванні переміщеним та незайнятим верствам населення. Дане підприємство має роздрібний магазин під назвою «Другі можливості». Його мета – стати стійкою ініціативою спільної участі у сфері соціального підприємництва. Друга можливість полягає у працевлаштуванні вразливих соціальних груп з метою їх соціальної реінтеграції та фінансової самодостатності. На завершення було відвідано недержавну організацію «Caritas Hellas» – яка є благодійною асоціацією Католицької Церкви, та займається освітньою інтеграцією як дорослих так і дітей-біженців. Дякуємо усім партнерам за неймовірну підтримку України, плідну роботу, обмін досвідом та нові перспективи!