Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

26 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару «Яким має бути сервіс в закладах під час війни?», організованому командою Poster POS за участю Оксани Марусич, експерту з сервісу та якісного обслуговування, сертифікованому міжнародному бізнес-тренеру та коучу, яка провела більше 2000 тренінгів за 14 років практики.
Під час обговорення було визначено, як зараз краще спілкуватись і обслуговувати гостей та де брати мотивацію для себе й команди в період війни в Україні.
У ході обговорення було встановлено, яким має бути сервіс у ресторанному бізнесі під час війни. Визначено, яка психологія змін у ресторанному бізнесі під час війни: адаптація ресторанного бізнесу під нові умови (нові графіки, меню, прайси, фінансові показники, нові умови постачання); постійно змінююча команда; неврівноважені гості та їх різноманітні побажання.

Було проаналізовано мотивацію волонтерства в ресторанному бізнесі: хто волонтер за щирим бажанням допомоги нашим захисникам та заради перемоги, відчувають внутрішню задоволеність та щастя бути корисним Україні.
Визначено, яким має бути сервіс в умовах сьогодення: швидкість, якість, чистота, відповідність трендам, любов та робота зі зворотним зв’язком (відповіді на питання гостя, знання меню, технології; концепція та правила роботи правила надання та прийняття компліментів; вирішення конфлікту; алгоритм вирішення питання). Було надано корисні поради як зробити гостя щасливим, коли самі працівники ресторанного бізнесу є розгубленими, тому не зважаючи ні на що, потрібно рухатися вперед! Необхідно проявляти уважність до дрібниць, повернути емоції гостю (робити маленькі радощі, зробити список «очікування гостя», не давати гостю сумувати), визначити який голод відчуває гість – фізичний чи емоційний.
Оксана Марусич надала корисні поради для підтримки атмосфери у закладі ресторанного бізнесу: обов’язково розказувати історію закладу, познайомити з правилами та колективом, показати як потрібно, пояснювати чому так, не засуджувати, надихати на краще, продовжувати жити, не давати гостю сумувати, слідкувати за інтонацією гостя (не кожен може втримати своє емоції, враховуючи новини сьогодення).
По закінченню зустрічі, Оксана Марусич побажала рестораторам щедрих та добрих гостей, всім слухачам задоволення від того, що робите і кожного дня ставати кращими, ніж були вчора, незважаючи ні на що! Ми прийшли для того, щоб змінити цей світ, і можливо не просто так народилися саме в цей період, і саме в цей період знаходимося в нашій країні! Тому необхідно кожному більше розвивати свої сильні сторони та свої таланти.