Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

20 травня 2022 року здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники брали участь у відкритому вебінарі «Чекліст для перезапуску бізнесу», який проведено за участю Офісу з розвитку підприємництва та експорту в межах проєкту Дія.Бізнес разом з командою ініціативи «UA Anti-crisis».
Слухачі заходу дізналися як скоріше та ефективніше відновити роботу своїх компаній в період війни. Зрозуміли, на скільки важливо крокувати в ногу з часом, і в умовах відкладеного попиту підтримувати діяльність вітчизняних підприємств.
Цікавою для учасників вебінару стала інформація про можливості використання маркетингового інструментарію для актуалізації стратегії підприємства в період війни.
Щиро дякуємо команді Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за фахові поради щодо ефективної організації бізнес-діяльності підприємства в період війни.