Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
7 квітня 2022 року к.т.н., доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ларисою Фіалковською було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Технолог» на тему: «Інноваційні технології виробництва вина». На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Зі вступним словом виступила керівник наукового гуртка к.т.н., доцент Лариса Фіалковська, яка відзначила актуальність застосування інноваційних технологій у виноробстві, у зв’язку з їх спроможністю покращити смакоароматичні та функціональні властивості вина, подовжити термін його зберігання, розширити асортимент та посилити конкурентоспроможність винної продукції на ринку галузі.
Здобувачі вищої освіти презентували наступні доповіді:
- «Сировина для виробництва вина» - Лобасюк Ольга (гр. ХТ-41д);
- «Технологія виробництва червоного вина» - Барчишен Вадим (гр. ХТ-21дс);
- «Технологія виробництва білого вина» - Піхунова Альона (гр. ХТ-21дс).