Відбулося об’єднане засідання членів робочих груп із розроблення освітньої програми «Харчові технології» ОС «бакалавр» та освітньої прорами «Ресторанні технології» ОС «магістр»

11 лютого 2022 року відбулося об’єднане засідання членів робочих груп із розроблення освітньої програми «Харчові технології» ОС «бакалавр» та освітньої програми «Ресторанні технології» ОС «магістр» щодо обговорення проектів ОП.
Участь у засіданні взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, представники підприємств харчової галузі, очільники закладів ресторанного господарства, випускники освітніх програм та здобувачі вищої освіти, які наразі за ними навчаються:
Чорна Наталія – д-р істор. наук, професор, завідувач кафедри та готельно-ресторанної справи;
Семко Тетяна – канд. тех. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, гарант ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»;
Крижак Лілія – канд. тех. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, гарант ОП «Харчові технології» ОС «бакалавр»;
Фіалковська Лариса – канд. тех. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Іваніщева Ольга – старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Пахомська Олена – асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи;
Розторгуєва Світлана – завідувач виробництва, завідувач лабораторії ПП «Еко-Молпродукт» (с. Некрасове Вінницького р-ну Вінницької обл.);
Пенькова Світлана – головний технолог, менеджер систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, ТМ «Бондарукові ковбаси» (с. Некрасове Вінницького р-ну Вінницької обл.);
Педорченко Ольга – директор готельно-ресторанного комплексу «Drive Club» (м. Вінниця);
Сиверчук Валерій – керуючий партнер мережі закладів «Файні справи» (м. Вінниця);
Волощук Олена – випускник ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»;
Анголюк Марія – здобувач вищої освіти за ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»;
Юркова Аліна – здобувач вищої освіти за ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»;
Коричук Євгеній – здобувач вищої освіти за ОП «Харчові технології» ОС «бакалавр»;
Новіцька Ольга – здобувач вищої освіти за ОП «Харчові технології» ОС «бакалавр».
До засідання долучилися та взяли участь в обговоренні представники Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», на базі якого наразі троє здобувачів вищої освіти за ОП «Харчові технології» ОС «бакалавр» проходять навчання за дуальною формою:
Григорєва Марина, бізнес-партнер з персоналу,
Євшель Анна, старший бізнес-партннер з персоналу.
Кушнір Марина, фахівець з розвитку, навчання та оцінки персоналу.
Танасієнко Наталія, заступник директора з питань інкубації,
Чернега Ольга, провідний технолог з виробництва.
На зустрічі обговорення зазнали фокуси та цілі освітніх програм, перелік освітніх компонент, їх кредитоємність та послідовність вивчення, компетентності та програмні результати, на формування яких спрямовуються представлені навчальні дисципліни.
Високо оцінивши представлені на обговорення освітні програми, стейкголдери, разом з тим, зробили низку цілком слушних рекомендацій, реалізація яких дозволить не лише посилити якість презентованих ОП, але й підвищити конкурентоспроможність випускників, які за ними навчалися, на ринку праці.



