Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено навчальні заняття на базі ТОВ «Вінницька птахофабрика»

9 листопада 2021 року доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяною Семко у групах ХТ-41д та ХТ-21дс (спеціальність 181 «Харчові технології» було проведено навчальні заняття з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» на базі Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» (м. Ладижин). На підприємстві впроваджено інтегровану систему управління якістю продукції, сертифіковану на відповідність стандартам ISO 9001:2008, GlobalG.A.P., НАССР 22000, GAP – Good Agricultural Practice.
Здобувачі вищої освіти були ознайомлені з процесами виробництва курятини – від вирощування птиці з яєць до її забою й наступного розроблення та виробничими потужностями, які при цьому використовуються. Набуті під час навчання в аудиторіях знання, таким чином, були посилені практичною складовою та закріплені.
![]() |



