Здобувачі вищої освіти відвідали дегустацію вин країн Старого та Нового світу

4 листопада 2021 року здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали дегустацію вин країн Старого та Нового світу, що відбулася на базі гастро- та винного маркету «Winе Time». Дегустацію провела сомельє Ольга Буник. Вона познайомила присутніх з багатьма винними регіонами світу, розповіла цікаві факти про вирощування винограду, особливості окремих сортів вин, технологій їх виробництва та споживання. Учасники заходу мали можливість також дізнатися багато цікаво про кожен етап традиційної дегустації, секрети поєднання вина з різними продуктами, а також продегустувати вина різних виноробних регіонів, оцінити їхній колір, аромат та смак.
![]() |



