Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

2 листопада 2021 року кафедрою менеджменту та адміністрування в рамках діяльності наукової студії «Цифрова трансформація в громадах» для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» викладання дисциплін «Державна служба», «Теорія та історія публічного управління» для студентів 1 і 2 курсів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» проведений виїзний семінар з очільником Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Костянтином Харитоновичем Герасимюком та заступником директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, начальником управління молодіжної політики та електронного врядування Іриною Сергіївною Коцюбівською.
Щира, цікава, мотивуюча бесіда кандидата наук з державного управління, доцента Костянтина Харитоновича Герасимюка про власний шлях професійного та особистісного зростання викликала жвавий інтерес та дискусію. Акценти були сфокусовані на необхідних компетентностях сучасного публічного службовця. Студенти мали змогу поринути у світ практичної діяльності керівника управління.

Ірина Сергіївна Коцюбівська окреслила основні цілі діяльності департаменту відповідно до організаційно-функціональної структури, розповіла про конкретні практики, започатковані у Вінниці, які отримали визнання і поширення в Україні, завважила активну участь студентства ВТЕІ КНТЕУ у формуванні та реалізації молодіжної політики у Вінницькій області.
Щиро дякуємо нашим стейкголдерам пану Костянтину та пані Ірині за змістовну й цікаву зустріч.