У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Тренди в кейтерингу – що важливо знати і як бути попереду»

Приділяючи особливу увагу підтримці тісних зв’язків з провідними фахівцями-практиками, 28 жовтня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар на тему: «Тренди в кейтерингу – що важливо знати і як бути попереду». Спікером на семінарі виступила засновниця кейтерингової компанії «Щастя є» Бавула Світлана. Кейтерингова компанія «Щастя є» – один із провідних операторів на ринку кейтерингових послуг у м. Вінниця. Засновниця компанії «Щастя є» розповіла про структуру компанії, ознайомила присутніх на заході здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» з основними напрямки її діяльності, шляхом презентації фото- та відеоматеріалів. Цікавим для студентів було знайомство з сучасною термінологією кейтерингу, основними положеннями етики компанії, особливостями її діяльності в різні сезони, а також різновидами тематичних колекцій для подієвого кейтерингу, елементами декору і презентації кулінарної продукції на стійках тощо. Наприкінці зустрічі Світлана Володимирівна дала відповіді на запитання студентів, запросила їх відвідати компанію для ознайомлення з її матеріально-технічною базою та основними процесами виробничої діяльності.
![]() |
![]() |




