У ВТЕІ КНТЕУ відбувся круглий стіл на тему: «Сучасні вимоги до персоналу закладів готельно-ресторанного господарства»

28 жовтня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено круглий стіл на тему: «Сучасні вимоги до персоналу закладів готельно-ресторанного господарства».
Для обговорення сьогоденних вимог до персоналу закладів готельно-ресторанного господарства долучилися директор мережі кав’ярень «Bigman Coffee» Лугач Назар, директор заміського комплексу «Баттерфляй» Орочинська Жанна, науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
На круглому столі було оголошено п’ять доповідей:
1 Особливості підбору персоналу в закладах ресторанного бізнесу в сучасних умовах.
Доповідач: Лугач Назар, директор мережі кав’ярень «Bigman Coffee».
2 Оцінка компетентностей персоналу при прийомі на роботу в закладах готельно-ресторанного бізнесу.
Доповідач: Орочинська Жанна, директор заміського комплексу «Баттерфляй».
3 Взаємозв’язок теорії поколінь та управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності.
Доповідач: Постова Валентина, к.е.н., ст. викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ.
4 Стимул як чинник активізації трудової діяльності працівників закладів готельно-ресторанного бізнесу.
Доповідач: Рябенька Марина, к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ.
5 Закордонний досвід впровадження дуальної освіти при підготовці фахівців в сфері готельно-ресторанного бізнесу
Доповідач: Мазуркевич Ірина, к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ.
Доповіді викликали жваве обговорення, яке засвідчило актуальність та своєчасність теми.
![]() |
![]() |
![]() |





