У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас на тему: «Вплив харчових добавок на споживні властивості продуктів харчування»
22 жовтня 2021 року випускниця ВТЕІ КНТЕУ спеціальності «Товарознавство і комерційна діяльність» Янчик Марія Володимирівна провела майстер-клас на тему: «Вплив харчових добавок на споживні властивості продуктів харчування» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Марія – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій, м. Київ; експерт з якості та безпечності харчових продуктів на національному телебаченні.
Вона розповіла про історію виникнення, функції, класифікацію, вплив харчових добавок на організм. Особливу увагу зосередила на негативному впливі деяких харчових добавок та їх небезпечних поєднаннях.
Марія також відповіла на запитання здобувачів, пов’язані із можливістю тестування та перспективами використання харчових добавок.
Дякуємо Марії за цікаву та корисну доповідь, інформацію, яку студенти зможуть використати у подальшій своїй професійній діяльності. Завжди раді випускникам ВТЕІ КНТЕУ!