Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Ефективне управління закладами ресторанного господарства»

6 жовтня 2021 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології» науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар «Ефективне управління закладами ресторанного господарства», спікером на якому виступив колишній випускник інституту, ресторатор, власник азійського бістро «Ho Chu Bo» Ігор Дідківський.
Доповідач поділився власним досвідом започаткування двох проєктів – кав’ярні «Poilka coffee point» та азійського бістро «Ho Chu Bo», який наразі успішно працює у м. Вінниця. І. Дідківський розповів присутнім про особливості організації ефективного маркетингу та реклами ресторанного закладу, управління кухнею, управління персоналом, вирішення організаційних питань, які виникають у процесі започаткування та провадження господарської діяльності, ін.
Історія І. Дідківського, безперечно, надихнула багатьох присутніх на заході здобувачів вищої освіти, які мріють про успішну реалізацію в індустрії гостинності, та викликала почуття гордості у науково-педагогічних працівників за досягнення свого випускника.
![]() |
![]() |




