Здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» відвідали соціальний ресторан «Коцюбинський 220»
29 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» на чолі з асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оленою Пахомською відвідали соціальний ресторан «Коцюбинський 220», покликаний популяризувати подільську кухню, а також стати потужною платформою для реалізації соціальних проєктів, а водночас місцем, де шефи зможуть експериментувати зі стравами подільської кухні і робити тижні авторських меню за мотивами творів Михайла Коцюбинського. Планується, що персонал ресторану буде на 100% складатись з людей з інвалідністю, а 80% його прибутку спрямовуватимуться на необхідні для Вінниці соціальні проєкти. Цікаво, що присутня в назві закладу приставка «220» – це кількість людей, які вкладуть кошти у створення ресторану, а водночас енергія, яка необхідна для запуску у місті соціальних проєктів. Дослідниця подільської кухні, керівниця соціального ресторану «Коцюбинський 220» Олена Павлова розповіла про ідею його створення та поділилася планами на майбутнє. Здобувачі під час зустрічі дізналися низку цікавих фактів про аспекти діяльності соціального ресторану, змогли на власні очі побачити, як він влаштований, ознайомилися з концепцією діяльності та новітнім обладнанням. Після екскурсії рестораном студенти смакували варениками з лівером та картоплею, млинчиками з маком, чорносливом та родзинками, морозивом з маракуйї, люб'язно наданими пані Оленою.