21 вересня 2021 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології» науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар «Впровадження кращих зарубіжних практик у діяльність закладів ресторанного господарства», спікером на якому виступив відомий ресторатор, керуючий партнер мережі закладів «Файні справи» Валерій Сиверчук. Окрім обговорення трендів ресторанної галузі, можливостей впровадження ресторанних новацій зарубіжних країн у діяльність вітчизняних закладів, викликів та ризиків роботи в умовах карантинних обмежень, В. Сиверчук поділився з присутніми цікавими історіями створення та функціонування закладів очолюваної ним мережі, власним баченням майбутніх тенденцій розвитку галузі, а також планами професійної діяльності на найближчу перспективу.

Високий професіоналізм В. Сиверчука, його натхненність справою, відкритість до комунікацій, ентузіазм та готовність ділитися власним досвідом діяльності у ресторанній галузі нікого не залишили байдужими. Присутні на заході здобувачі вищої освіти вкотре переконалися у правильності здійсненого ними вибору та перспективності обраних спеціальностей, спільно з науково-педагогічними працівниками набули нових знань про стан та тенденції розвитку ресторанної галузі. Зустріч пройшла і теплій дружній обстановці та заклала основи подальшої співпраці.