Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати новий досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентів – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
7 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти освітньої програми «Соціальне забезпечення» освітнього ступеня «Бакалавр» та освітньої програми «Менеджмент» освітнього ступеня «Молодший бакалавр» разом зі своїми гарантами брали участь у виїзному засіданні Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ, що проходило на базі Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.
Учасників виїзного засідання привітно зустріли заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, начальник управління молодіжної політики та електронного врядування – Коцюбівська Ірина та начальник відділу організаційного забезпечення та електронного документообігу – Стінянська Еліна.
Учасники засідання дізналися про практичні аспекти діяльності Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.
Пані Ірина розповіла про основні цілі та завдання Управління молодіжної політики та електронного врядування. Серед них визначила наступні: робота з молоддю, підтримка молодіжних ініціатив, формування молодіжних осередків в обласних територіальних громадах, об’єднання студентства регіону, патріотичне виховання молоді.

Основними проєктами, що реалізовуються за організації Управління молодіжної політики та електронного врядування є: «Вінницький молодіжний центр «Квадрат», «Студентська Рада Вінниччини», «Молодіжний конгрес Вінниччини», «IT Scouts».
Здобувачі вищої освіти прослухавши історію розвитку Студентської Ради Вінниччини впізнали серед тих, хто її творив і випускників Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, які входили до складу ради впродовж чотирьох періодів її каденції. Присутні також отримали запрошення до участі у проєкті «Студентська Рада Вінниччини», де матимуть можливість долучитися до всіх молодіжних ініціатив у 2022 році.
Гостру дискусію у присутніх викликала розповідь про результати реалізації проєкту «Молодіжний конгрес». Пані Ірина звернула увагу на те, що на Вінниччині існує велика кількість небайдужих молодих людей, які готові створювати молодіжні осередки в територіальних громадах, та є багато завдань, які вони мають вирішити у партнерстві з Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.
Також цікавим для слухачів був досвід реалізації програми «IT Scouts» – першої молодіжної програми, яка об’єднала молодь з технічним складом розуму.
Слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ з перших вуст почули про можливість стажування молоді в департаментах Вінницької обласної державної адміністрації, і вже сьогодні виявили бажання скористатися такою можливістю.
Начальник відділу організаційного забезпечення та електронного документообігу продемонструвала присутнім особливості роботи системи «Електронне урядування» та зазначила, що надважливим завданням впровадження даної системи є створення ділових документів, налагодження виконавської дисципліни в організації електронного урядування, цифровізація документообігу, захист інформації державного значення, економія паперу. Також учасникам зустрічі запропонували скористатися методичними вказівками та тестами на державній цифровій платформі «Дія» для підвищення своєї цифрової грамотності.
Щиро дякуємо колективу Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, колективу Управління молодіжної політики та електронного врядування, особисто Ірині КОЦЮБІВСЬКІЙ, Еліні СТІНЯНСЬКІЙ за обмін досвідом, за практичні поради щодо формування професійних навичок під час навчання у закладі вищої освіти.
В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!