Студенти ВТЕІ КНТЕУ брали участь у виїзному засіданні Бізнес-школи «Все про чарівну грузинську кухню від ресторану Georgian Factory»
Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати новий досвід, нові знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
13 травня 2021 року слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ брали участь у виїзному засіданні Бізнес-школи «Все про чарівну грузинську кухню від ресторану Georgian Factory».
Учасники засідання мали чудову нагоду познайомитися з власником найсмачніших ресторанів міста Вінниці - Валерієм Сиверчуком та шеф-кухарем ресторану «Georgian Factory» – Резо Теймуразовим.
Для слухачів, що знаходилися за межами міста проходила трансляція на платформі ZOOM. З перших вуст від Валерія Сиверчука - засновника ресторанів "Red Zeppelin", "Батискаф", "Лезгинка", "Асса", "Factory", "Останнє китайське", "Баклан-баклан", "ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ", "Бутлегер і Душечка", "Yellow Submarine" дізналися про практичні аспекти діяльності закладів громадського харчування, про стратегію розвитку мережі ресторанів, особливості управління підприємствами ресторанного бізнесу в умовах пандемії.
Особливу увагу викликала концепція ресторану грузинської кухні, де кожен гість бажаний, і йому намагаються всіляко догодити. Особливістю ресторану «Georgian Factory» є інтер'єр, який дозволив нам зануритися в традиційну гостинність сонячної Грузії. А легенду про те, що в грузинській культурі закладено зустрічати гостей, накривати столи і влаштовувати найрозкішніші свята мали змогу перевірити всі учасники засідання. Здобувачі вищої освіти та викладачі брали участь в майстер-класі від Шефа ресторану - Резо Теймуразова, відпрацьовували вміння та навички приготування хачапурі по-Аджарські, спілкувалися з Мега професіоналом, задавали запитання щодо філософії приготування грузинських страв, основних секретів і технології приготування хачапурі.
Під час випікання наших шедеврів, господарі ресторану поспішали подати на стіл різні смаколики. Тому, ми отримали другий майстер-клас – від ресторану сучасної грузинської кухні «Georgian Factory», як зустрічати та приймати гостей, годувати та бути найпривітнішим закладом нашого міста.
Занурившись у справжній грузинський колорит ми вивчали та смакували справжню грузинську кухню в м. Вінниця від ресторану «Georgian Factory».
Щиро дякуємо Валерію Сиверчуку та команді «Georgian Factory» за гостинність, за Мега смачні смаколики, за обмін практичним досвідом в приготуванні Аджарського хачапурі!
Лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!