Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
«РОБИТИ! РОБИТИ! РОБИТИ!» ПРОСТЕ ПРАВИЛО «3Р ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКА»!
16 квітня 2021 року понад 100 викладачів та здобувачів вищої освіти брали участь у засіданні Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ з Євгеном Клопотенком, найвпізнаванішим кулінарним експертом України, шеф-кухарем, співзасновником ресторану “100 років тому вперед” (Київ), дослідником української кухні, ідеологом проєкту CultFood.
Євген розповів про важливість формування сучасних навичок та компетенцій у фахівців харчових технологій, що дозволить в перспективі поліпшити культуру харчування в нашій країні, про зміни в підходах до навчання фахівців ресторанного бізнесу, кухарів, поварів, технологів.
З перших вуст ми дізналися про етапи реалізації реформи професійної кулінарної освіти, зміни в нормах харчування для школярів України, реалізацію 3 етапу реформи – формування збірника страв для шкільних їдальнь.
Євген розповів про власні кроки на шляху до популяризації України за допомогою їжі, те, як зробити так, щоб українська кухня була популярна і за кордоном, щоб Україну впізнавали за традиційними стравами та культурою споживання.

Разом з Євгеном ми поринули у дивовижний світ кулінарного мистецтва, спілкувалися про гастротренди, українську кухню та звичайно – про український Борщ!!!
Дискусійними стали запитання про перелік традиційно українських страв, асоціації українських страв за географією їх походження, можливості зробити українські страви сучасними, з додаванням різноманітних фруктів та овочів, спецій та інших інгредієнтів.
Також спікер звернув увагу молодих лідерів на те, що важливими аспектами життя є формування батьками культури харчування в сім’ї, адже це впливає на якість життя усіх членів родини, на вибір дітьми страв за межами дому (в школі, в закладах громадського харчування, в гостях). Євген наголосив, що їжа має бути смачною та корисною, проте важливо контролювати кількість мучних виробів, цукру та смаженого.
Під час заходу усі бажаючі мали можливість задати запитання. Дружня атмосфера, веселий настрій не покидали спікера та слухачів засідання Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ!
Щиро дякуємо Євгену за зустріч, ми отримали нові знання, досвід та підвищили професійний рівень!
На прощання Євген нам подарував
 І обіцяв приїхати на офлайн зустріч! Тож чекаємо з нетерпінням на нові зустрічі у Вінниці!!!