Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
Учасники Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ також використовують карантин для прориву в освітньому процесі.
2 квітня 2021 року викладачі ВТЕІ КНТЕУ та здобувачі вищої освіти брали участь у засіданні Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ на тему: «Про досвід роботи в міжнародній компанії Nike». Гість засідання - Ольга Соловйова, Merchandising Informations Specialist, Nike European Headquarters.
Лідери ВТЕІ КНТЕУ мали можливість з перших вус почути про процедуру працевлаштування у міжнародну компанію, організацію роботи компанії Nike в період пандемії covid - 19, роботу Merchandising Informations Specialist та секрети кар’єрного росту.

Слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ дізналися про універсальні hard skills, які дають кандидатам перевагу над іншими при працевлаштуванні в міжнародну компанію. Що потрібно знати та вміти молодим фахівцям, щоб потрапити на роботу у міжнародну компанію. Серед них є знання іноземної мови - “No English – no career”, відкритість до отримання знань та навичок, кросфункціональних задач та проєктів, можливість інтеграції у команду, оскільки без вміння налагоджувати комунікацію вкрай важко чи навіть неможливо вести проєкти або долучатися до них.
З власного досвіду роботи в міжнародній компанії Nike, Ольга визначила компетенції найбільш затребувані зараз: аналітичні навички, володіння програмним забезпеченням у розрізі hard skills. Щодо soft skills – це комунікаційні навички та критичне мислення.
Щиро дякуємо Ользі Соловйовій за обмін досвідом, за практичні поради щодо працевлаштування в міжнародну компанію.
В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог! Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!