Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

18 квітня 2019 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ вперше відбувся «День кар’єри». Півтисячі студентів, учнів та школярів мали можливість ознайомитись із вакансіями провідних підприємств та установ Вінницької області та України. Захід вступним, вітальним словом відкрила доктор філософських наук, професор, заслужений працівник освіти України, людина року 2018, директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Наталія Замкова. Слова вітань зі сцени прозвучали від заступника Вінницького міського голови Галини Якубович, заступника Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Валерія Бачинського, директора Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування Олега Левченко, директора Вінницького обласного центру зайнятості Галини Скоковської та генерального директора ТМ «Україночка» Олени Вихристюк. Поважні гості привітали студентів з унікальною можливістю успішно розпочати свою кар’єру, школярів та учнів – з можливістю визначитись з майбутньою професією, а також запросили до живого та активного спілкування з роботодавцями.

ФОТОЗВІТ

В рамках заходу було проведено панельну дискусію на досить актуальну тему: Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?». В рамках даної дискусії виступили спікери: директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації Наталя Заболотна, директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська та президент Вінницької міської ГО «Центр підтримки малого бізнесу» Тетяна Валуйська. Було обговорено три нагальних питання: «Підготовка молоді до виходу на ринок праці або як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах та формувати українську професійну спільну спільноту», «Ситуація на ринку праці регіону: можливі вакансії та пропозиції роботи» та «Основні світові тренди в питаннях професійних компетенцій, сучасні тенденції знань та навичок, які потребує ринок праці».
Упродовж дня студенти інституту мали можливість відвідати тренінги для підвищення свого професійного рівня, взяти участь у дискусіях щодо проблем ринку праці, і, найосновніше, безпосередньо від роботодавців почути про вакансії у провідних українських компаніях. Ключовим аспектом «Дня кар’єри» був «Ярмарок вакансій», участь у якому взяли близько 30 українських компаній. У актовій залі ВТЕІ КНТЕУ потенційні роботодавці представляли свої компанії учасникам заходу, безпосередньо спілкувалися зі студентами та викладачами, інформували про можливості працевлаштування.
Також провідні компанії презентували програми стажувань та практик, як один із найкращих способів здобуття досвіду роботи. Учасники «Дня кар’єри» мали змогу безкоштовно пройти тренінги для розвитку актуальних компетенцій, вчилися представляти резюме, отримували цінні поради щодо напрямів фахового росту та розвитку власних бізнес-ідей.
Організатори «Дня кар’єри » відзначили, що головною метою заходу було бажання ознайомити та поширити інформацію про кар’єрні можливості для молоді та окреслити шляхи професійного зростання. Будь-який сучасний заклад вищої освіти повинен не лише надавати фундаментальну базу знань, а й формувати певні компетентності, орієнтуватися на потреби ринку праці, на те, щоб молодь відповідала вимогам роботодавців.
Дякуємо за участь у заході:
ТОВ-НВП «АРГОН»
ТОВ «Сільпо-Фуд»
Ресторанно-розважальний комплекс "River City"
АТ «Ощадбанк»
АТ «УкрСиббанк»
АТ КБ «ПриватБанк»
ТОВ Рейкарц Хотел Менеджмент
ТОВ ВП «Маріо»
ТОВ «Епіцентр К»
АТ «Креді Агріколь Банк»
ТМ «Україночка»
ТОВ «СПРИНТЕР ЦЕНТР»
ТОВ «ПромАвтоматика Вінниця»
ФОП «Брижчук»
Суші-бар «Yama»
ПрАТ «Вінницький завод «Маяк»
ТОВ «TERMINUS»
Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області
Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області
Ресторан «Ренесанс»
ТОВ ТВФ «Рось-К»
Заміський комплекс «Баттерфляй»
Туроператор Coral Travel
Департамент маркетингу міста та туризму
TEDIS Ukraine
Комплекс відпочинку «Гостевія»
JoinUp! Totravel
Philip Morris Sales and Distribution