Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

23 жовтня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями G13 Харчові технології / 181 «Харчові технології», J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування м’ясних страв», під керівництвом шеф-кухаря сімейного ресторану «NUMO САД» Віктора Росохи. Захід був покликаний познайомити здобувачів вищої освіти з сучасними техніками приготування м’ясних страв та забезпечити в такий спосіб розвиток їхніх професійних компетентностей, формування розуміння можливостей впровадження інноваційних технологій в автентичні страви.

Під час заходу здобувачі вищої освіти познайомилися з технологією приготування канолі з куркою, картопляним пюре, грибами, овочами під ніжним сметанним соусом.
Шеф-кухар поділився професійним секретом приготування тіста для канолі – від замішування до правильного розкачування та формування. Здобувачі дізналися, як досягти потрібної еластичності тіста, а також зберегти структуру виробу після випікання.
Окремий блок майстер-класу був присвячений приготуванню сучасних елементів оздоблення страв – базовового твілю та тюілі (мережевого декору) – елементів, які використовуються для декору сучасних страв, що надають страві витонченості й сучасного вигляду. Учасники навчилися готувати елементи оздоблення, а також експериментували з кольорами для створення візуальної гармонії на тарілці.
Майстер-клас також охоплював основи подачі та презентації страви, правила поєднання смаків і текстур, а також сучасні підходи до оформлення ресторанних тарілок.
Учасники майстер-класу мали можливість власноруч приготувати порцію канолі, а також прикрасити її авторською тюїллю, мікрогріном, живими квітами.
Проведений захід, таким чином, – це не просто майстер-клас, а справжній творчий простір, де традиції зустрілися з інноваціями, а кожен учасник зміг відчути себе справжнім шефом.