Дегустація на тему: «Органолептична оцінка якості харчових продуктів»
27 жовтня 2022 року в рамках ABIT FEST під час проведення тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва в лабораторії сенсорного аналізу було проведено дегустацію на тему: «Органолептична оцінка якості харчових продуктів».
В заході взяли участь здобувачі І курсу групи ПТБД-11д ВТЕІ ДТЕУ, здобувачі ІІІ курсу Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно- економічного університету» та школярі 10 А класу Комунального закладу «Вінницький ліцей № 15».
Учасникам було запропоновано оцінити зразки кисломолочних напоїв та галетного печива різних вітчизняних виробників. За органолептичними показниками визначалися споживчі переваги представлених харчових продуктів.
Проведений захід викликав інтерес та бажання взяти участь у наступних івентах уже в якості студентів нашого закладу.