Відбувся майстер-клас на тему «Використання смарт-технологій у автентичній українській кухні»
Богдан презентував дві авторські страви, ідеї для яких почерпнув із рецептів старовинної української кухні, – «Вертута з бринзою і кропивою на подушці з соусу тар-тар з грецьким йогуртом» та «Кульбабові крильця в чилі-глазурі із перцевим соусом», які було приготовано з використанням smartcookingsystem – інноваційного обладнання АМС, наявного у лабораторії закладу освіти. Особливості роботи обладнання представила Корчак Марина, співвласниця дистриб’юторської компанії.
Кожен з учасників майстер-класу під пильним керівництвом Білокура Богдана власноруч приготував заплановані страви, проявивши при цьому свої кулінарні здібності та втіливши в оформленні страв власні творчі ідеї. Здобувачі вищої освіти набули досвіду використання різних кулінарних технік, сучасних тенденцій застосування соусів, спецій, елементів декору та оцінили смаки приготовлених страв.
Учасники майстер-класу висловлюють слова вдячності Богдану Білокуру за можливість набути досвіду приготування страв автентичної української кухні з використанням інноваційного обладнання. Безумовно, враження та емоції, отримані здобувачами від участі в заході, запам’ятаються надовго та сприятимуть їх професійному зростанню і становленню як фахівців своєї справи.









