Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у дегустації вина українських виноробів
Дегустацію проводив шеф-сомельє гастромаркету «Wine Time» Вадим Свинарчук. Він презентував підбірку вина з одинадцяти позицій від таких українських виробників, як Колоніст, Бейкуш, Biologist, Fathers Wine, Willa Tinta.
Учасники дегустації отримали, таким чином, блискучу можливість продегустувати топові позиції українського вина, а також прослухати велику кількість цікавої інформації про особливості технологічних процесів виробництва окремих із них і таким чином суттєво поглибити свої знання на означену тему.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює слова вдячності керівництву готельно-ресторанного комплексу «Drive Club» за запрошення та можливість участі у дегустації, а також сомельє Вадиму Свинарчуку за фаховість та ґрунтовну презентацію.



