Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Формування фірмового стилю та розробка концепції закладів ресторанного господарства»
На прикладах власних закладів ресторанного господарства доповідачки розповіли про тренди ресторанної галузі, про концепції та формати закладів, які наразі користуються найбільшим попитом у споживачів, а також про те, які інструменти просування закладів є найбільш ефективними. Значну увагу було звернуто на модель 7Р – розширену модель маркетинг-міксу, можливості застосування якої доповідачки проаналізували на прикладі закладів «Debi group».
Креативні, харизматичні та заряджені на успіх п. Олена та п. Тетяна поділилися з присутніми на лекції здобувачами вищої освіти великою кількістю актуальної інформації та численними лайфхаками у сфері ресторанного бізнесу, а також вмотивували на постійну роботу над собою та професійне зростання.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює гостям слова вдячності за виступ та сприяння здобувачам вищої освіти у їх професійному становленні!



