9 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено гостьовий практикум-екскурсію з дегустацією на ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ініціатором організації якого виступила доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяна Семко.
9 квітня 2024 року у рамках вивчення освітньої компоненти «Організація туризму» здобувачі вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» відвідали артпростір «ЕтноЧари». Розпочавши свою роботи восени 2023 р., мистецький простір має на меті популяризацію та ознайомлення гостей з історичними осередками кераміки Поділля.
9 квітня 2024 року в рамках заходів до Днів ФТМСО здобувачі груп ПТ-11д(м), ПТ-11з(м), ПТБД-31д, ПТБД-21мб та МР-22д відвідали Державне підприємство «Вінницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»
9 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 075 «Маркетинг», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»/«Туризм і рекреація» ОС «бакалавр», «магістр» було проведено тренінг від Віктора Замрія на тему: «Особистий бренд та особливості його використання в індустрії гостинності».