10 червня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено Всеукраїнський круглий стіл на тему «Система НАССР як чинник підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції».
У круглому столі взяли участь 36 осіб, серед них науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій, м. Київ Янчик Марія; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету Купчук Ігор; доцент, канд. екон. наук, викладач циклової комісії (кафедри) торгівлі та маркетингу Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», м. Хмельницький Трішкіна Ніна; здобувачі вищої освіти груп ПТБД-11д, ПТБД-21д, ТКЛ-31д, ТКЛ-41д).

6 червня 2022 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у кулінарному майстер-класі гастрогідеси, дослідниці подільської кухні Олени Павлової, що відбувся в ресторані «Влтава».
Як відомо, приготування їжі є потужним антистресом, відповідно проведення майстер-класу, учасники якого готують їжу, є, безперечно, на часі. Присутні на заході вінничани, а також особи, тимчасово переміщені до міста з інших регіонів України, досліджували особливості подільської кухні та готували вареники з куркумою, картоплею і маком, спаржу на пару, огірчаник (холодний суп), паштет з чорної квасолі.

6 червня 2022 року випускниця ВТЕІ КНТЕУ 2018 року спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Товарознавство та комерційна логістика» Рожковська Анастасія провела майстер-клас на тему «Нові формати та технології для офлайн-торгівлі» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Анастасія – фахівець відділу експертного продажу Товариства з обмеженою діяльністю «Епіцентр і К», м. Вінниця.
Вона розповіла як інноваційні технології змінюють торгівлю в звичайних магазинах і чому важливо встигати за цими змінами. Зокрема надала дуже цікаву інформацію щодо перспектив розвитку рітейлу в найближчий час.