Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

1 червня 2023 року відбулась міжкафедральна гостьова лекція. Лектор: Чижиков Володимир - Керуючий партнер та директор аудиторської компанії «А1» м. Київ. Тема лекції «Сучасна податкова дисципліна». Лектор розповідав про основні аспекти зміни в міжнародному оподаткуванні та їх перспективи для України. Дав детальну характеристику трансформації сучасної світової податкової системи. Розповів про реорганізацію в європейському податковому законодавстві, як узгоджуються норми міжнародних стандартів і які перспективи очікують українського платника податків.

Лекцію уважно слухали і задавали питання здобувачі спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування». До цікавої лекції приєднались і викладачі кафедри фінансів і обліку та оподаткування. В ході лекції було досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з аудиторською компанією для проходження практики, стажування і гостьових лекцій. Лекцію було організовано за сприяння кафедри фінансів.