Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ активно триває навчання у бізнес-школі, яка забезпечує студентів бізнес-освітою нового покоління. Адже навчання слухачів відбувається з одночасним впровадженням бізнес-інструментів на практиці, в роботі вітчизняних компаній. Поряд з навчанням здобувачі вищої освіти отримують практичні знання з питань створення власної справи, управління бізнес-діяльністю в сучасних умовах, якими діляться успішні підприємці.
17 березня 2023 року відбулося виїзне засідання Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ на підприємстві «BEZBRENDU», яке в умовах війни розширило виробничі потужності та здійснило диверсифікацію виробництва.
Ярослав Смаль, співзасновник сучасного підприємства легкої промисловості ТОВ «BEZBRENDU», розповів слухачам про діяльність підприємства «до» та «після» початку війни в Україні. Звернув увагу учасників засідання на те, що українське підприємство здійснювало виробництво спортивного одягу та було чемпіоном за обсягами продажу виробленого товару засобами Інтернету. З початком війни виникли нові завдання та виклики, які команда ТМ «BEZBRENDU» почала виконувати, а саме в асортименті з’явилася чимала кількість товарів для військових.

 Пан Ярослав приділив увагу питанню продажу товару в сучасних умовах, а саме продажу на онлайн-платформах та в соціальних мережах. Звернув увагу слухачів, що навіть в умовах відкладеного попиту, коли на значну частину спортивного одягу попит знизився, обсяги продажу ТМ «BEZBRENDU» постійно зростають завдяки застосуванню сучасних цифрових інструментів в бізнес-діяльності.
Підприємець з 10-річним досвідом ведення бізнесу в Україні запитав у студентів про їхні наміри щодо відкриття власної справи та списку цілей, які вони собі ставлять, і рекомендував розвиватися, працювати над собою, поповнювати список цілей, зауважив, що: «Ваші Дубаї набагато ближче, ніж Ви думаєте, і Ваш перший мільйон набагато ближче, ніж Ви думаєте!», тому потрібно вірити в свої сили та активно працювати.
Ярослав Смаль звернув увагу студентів Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ на те, що в умовах війни всі разом маємо докладати чимало зусиль для навчання та підвищення професійного рівня, реалізації нових бізнес-ідей.
Щиро дякуємо шановним Ярославу Смаль, Сергію Самарському та всій команді ТОВ «BEZBRENDU» за навчання слухачів Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ, за обмін досвідом та ознайомлення з практичними кейсами, а особливо – за гостинність і подарунки!