Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали ПП «Винний дім Гігінеішвілі»
16 березня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у рамках вивчення освітніх компонент «Технології харчових виробництв», «Обладнання харчових виробництв», «Організація роботи сомельє», відвідали ПП «Винний дім Гігінеішвілі».
На підприємстві учасники поїздки ознайомилися з технологіями виробництва вина, високотехнологічним обладнанням для виробництва вина, особливостями організації та проведення дегустації вина. Присутні на заході мали можливість також дізнатися історію започаткування та розвитку підприємства, спуститися до винного льоху та побачити, як у великих діжках дозріває вино, а також ознайомитися з асортиментом вин, які тут виробляються та спроможні задовольнити навіть найвибагливішого споживача.
Дякуємо засновнику винного дому Володимиру Гігінеішвілі та технологу Дмитру Камінському за можливість відвідати підприємство та ближче познайомитися з культурою виробництва і споживання вина.