Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

28 вересня 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Туризм» науково-педагогічними працівниками кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар «Туризм під час війни: реалії та перспективи розвитку», спікером на якому виступив Дмитро Отс, директор та співзасновник Туристичного клубу «Бідняжка» (ТОВ «ТКБ»).
Туристична галузь, яка, здавалося б, щойно почала набирати обертів після двох років обмежень, спричинених пандемією covid-19, вплив війни відчула вже 24 лютого 2022 р. Аналогічно іншим туристичним операторам Туристичний клуб «Бідняжка» скасував всі заплановані подорожі – в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну і організаторам, і туристам було не до мандрівок. На перший план у діяльності туристичного клубу вийшло волонтерство: допомога ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам. Роботу офісу було відновлено через трохи більше, ніж три місяці, – 1 червня 2022 р., а вже 10 червня 2022 р. у подорож поїхала перша група туристів. Окрім мандрівок Україною, трохи згодом туристичні групи почали виїжджати на відпочинок за кордон.

Окрім зазначеного, Дмитро Отс розповів про те, яким чином війна вплинула на саму організацію мандрівок та реалізацію їх програм, а також кадрове забезпечення діяльності підприємства, його товарну, маркетингову та цінову політику, ін. З урахуванням реалій сьогодення, організатори суттєво розширили асортимент подорожей Західною Україною та Поділлям, дедалі частіше пропонуючи відвідати т. зв. «не туристичні місця» України та рідного краю. Окрім найбільш популярних у довоєнний час 2-3-5-денних подорожей, було розроблено низку локальних одноденних мандрівок подільською землею, які особливо зацікавили тих туристів, які хотіли відволіктися та перезавантажитися, не покидаючи при цьому надовго рідний дім.
Діяльність туристичного клубу «Бідняжка», таким чином, свідчить: попри те, що туристична галузь – одна з тих, що найбільше постраждали через війну, перспективи її відродження та піднесення у повоєнний час не викликають жодних сумнівів. Тож наближаймо Перемогу! Все буде Україна! Все буде туризм!