Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

12 жовтня 2021 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся масовий забір крові. Напередодні в інституті проходила акція «Давайте рятувати життя разом!», в рамках якої всі охочі мали змогу стати донорами та подарувати шанс на життя тим, для кого донорська кров – це єдина надія на одужання, єдиний шанс вижити!
Ми дуже часто помиляємося, думаючи: «Від мене нічого не залежить!» або «Мій невеличкий внесок нічого не змінить!» Насправді, кожен з нас здатен змінити чиєсь життя на краще: допомогти, а іноді, навіть і врятувати людину. Сьогодні 33 добровольці серед студентів та викладачів прийшли аби зробити добру справу та змусити серця врятованих людей битися з новою силою, подарувати їм посмішки та радість. Після здачі крові донори отримали компенсацію вартості обіду – 90 грн та довідку про додатковий день відпочинку, а перші три добровольці також отримали сертифікат на перегляд фільму у SmartCinema.
Дякуємо всім учасникам, що не були байдужими, долучилися до акції та стали донорами! Кожна крапля вашої крові може врятувати життя!